Sobe Nastasja

U sklopu naše ponude imamo tri sobe. Sve tri sobe mogu da koriste, osim zajedničkog kupatila, i dnevni boravak.

Soba 1 je smeštena u suterenu, ima veliko ogledalo, francuski krevet. Izdaje se za jednu ili dve osobe. Cena za noćenje za jednu osobu je 1500din, cena po noćenju za dve osobe je 2000din. U sobi imate peškire, bade mantil, papuče, kao i besplatan wifi i kablovsku(veliki tv). Kupatilo za sobu je deljeno sa drugim sobama, u kupatilu imate šampone, kupke.

Soba 2 je takodje smeštena u suterenu, ima francuski krevet i jedan dodatni ležaj. Izdaje se za jednu, dve ili tri osobe. Cena za noćenje za jednu osobu je 1500din, cena po noćenju za dve osobe je 2500din, cena noćenja za 3 osobe je 3000din. U sobi imate peškire, bade mantil, papuče, kao i besplatan wifi i kablovsku. Kupatilo za sobu je deljeno sa drugim sobama, u kupatilu imate šampone, kupke.

Soba 3 je smeštena u prizemlju, ima francuski krevet i jedan dodatni ležaj. Izdaje se za jednu, dve ili tri osobe. Cena za noćenje za jednu osobu je 1500din, cena po noćenju za dve osobe je 2500din, cena noćenja za 3 osobe je 3000din. U sobi imate peškire, bade mantil, papuče, kao i besplatan wifi i kablovsku. Kupatilo za sobu je deljeno sa drugim sobama, u kupatilu imate šampone, kupke. Soba tri ima i klimu koja se naplaćuje 500din na dan.